Escola Oberta del Vi Català

No és només que el vi català estigui de moda, és que els consumidors estan redescobrint el caràcter català dels vins del país i els hi agrada

L’Escola Oberta del Vi Català vol impartir i compartir coneixements teòrics i pràctics amb els seus alumnes, per tal d’introduir un element crític imprescindible en la seva activitat sigui present o futura.

L’Escola Oberta ho vol fer-ho per mitjà de l’anàlisi del context actual i de la història del vi català, aprofundint en la relació que hi ha entre un i l’altra i l’harmonia que se’n desprèn d’aquesta relació.

La intenció és integrar el vi com a fenomen social i econòmic a dintre de la història de la societat catalana, per tal d’entendre’l més enllà de la dimensió purament hedonista amb la qual el sector treballa per tal de vendre les ampolles.

En el moment en que es comprengui aquesta integració arribarem a la conclusió que el vi té una importància cabdal en l’economia rural catalana, en el dibuix i en la identitat del territori; i que això produeix un tipus de vi concret que en els darrers seixanta anys la irrupció de la gran empresa en el món rural ha transformat en funció de les seves necessitats de mercat i de la seva potència comercial.

Sobre el curs

Gràcies al programa educatiu que s’hi ofereix, es crearan les bases per entendre la importància del vi català integrant-lo com a un fenomen social i econòmic a Catalunya. Una eina d’anàlisi crítica a l’actualitat del vi català amb una clara mirada tant al passat com al present.

Per aconseguir-ho, l’equip de La Guia de Vins de Catalunya proposa un programa de 10 sessions teoricopràctiques (2h teòriques + 2h de tast).

A QUI VA ADREÇAT?

Professionals en actiu que vulguin millorar els seus coneixements sobre vi català.

Alumnes d’hoteleria i restauració.

Afegeix qualitat als teus coneixements per trobar feina.

Emprenedors.

Vols obrir el teu propi negoci de vi català?

Consumidors inquiets.

Vols saber més de vi català perquè el vi és la teva passió?

ESPECIFICACIONS DEL CURS

Al llarg del curs, els alumnes podran disposar dels continguts teòrics impartits mitjançant l’accés privat pels alumnes de l’escola.

A més, cada alumne disposarà com a contingut extraordinari, d’un exemplar de:

ATENCIÓ

CURS AMB NOVES DATES I UBICACIÓ!

 • ADMISSIÓ

  Obert tan sols a 18 places per curs

 • PREU

  Total del curs 490,00€ (IVA no inclòs)

  Reserva de plaça 100,00€

 • CALENDARI

  Data inici, dissabte 19 de setembre de 2020

 • HORARI

  De 09.30h a 14.00h

 • UBICACIÓ

  Maná 75

  (Passeig de Joan de Borbó, 101. 08039 Barcelona)

INSCRIPCIONS I INFORMACIÓ

Per a major informació, contacta’ns

En omplir el formulari següent rebràs les instruccions per formalitzar la teva reserva.

Us hi esperem!